Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Вакцину від коронавірусу вже вкололи 273 волинянам

Скільки захищених уже на Волині?

Фото з відкритих джерел.

Вакцину від коронавірусу вже вкололи 273 волинянам

Вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочалася 24 лютого 2021 року. Вона відбуватиметься в п’ять етапів. На першому етапі щеплюватимуть медичних працівників ковідних лікарень, бригади екстреної допомоги, співробітників лабораторій, що тестують на COVID-19, мешканців та персонал будинків для людей похилого віку та військових на фронті. Усі щеплення є добровільними й безоплатними

У Волинській області за добу  2 березня щеплено 60 осіб, від початку кампанії – 273 особи.  Всього область отримала 14 200 доз вакцини Oxford/AstraZeneca (CoviShield).

Про це інформує Волинський обласний лабораторний центр МОЗ.

Загалом в Україні станом на 2 березня проти COVID-19 було щеплено 1983 особи. Усього з початку кампанії з вакцинації щеплено 6888 осіб, всі вони отримали 1 дозу вакцини.

Нагадаємо, починаючи з 1 березня в Україні є можливість записатися до списку очікування на вакцинацію проти COVID-19. Електронний список очікування формується, щоб краще спланувати та організувати процес вакцинації. Як зазначалось вище, вакцинація проти COVID-19 в Україні відбувається в 5 етапів. Спочатку вакцинують усіх, хто належить до пріоритетних груп. Цим категоріям громадян не потрібно реєструватися у електронний список. Роботодавець або керівник установи інформує про можливість та дати щеплення.

Читати такожЩеплення заради подорожей: коли ЄС запровадить паспорти вакцинації і куди можуть поїхати українці

 

Джерело: Волинський обласний лабораторний центр МОЗ.
Telegram Channel