Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівному помер відомий викладач, який працював в університеті

Світла пам'ять!

Фото Pixabay.

У Рівному помер відомий викладач, який працював в університеті

2 березня 2021 року, після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням, пішов з життя багаторічний завідувач кафедри хімії та фізики, доцент, кандидат технічних наук, Заслужений винахідник України, лауреат премії України в галузі науки, техніки і виробництва Гаращенко В'ячеслав Іванович

Викладач народився 14 липня 1949 року в с. Підлісне Олександрівського району Кіровоградської області у сім’ї вчителів. У 1971 році закінчив Харківський інститут механізації і електрифікації сільського господарства та отримав кваліфікацію інженера-електрика.

Починаючи з 1976 р. його доля була пов’язана з Національним університетом водного господарства та природокористування.

Читайте також: На Волині померла колишня вчителька, яка виховала не одне покоління (Фото).

З 1971 по 1975 роки працював викладачем спеціальних дисциплін Брацлавського сільськогосподарського технікуму. З 1975 по 1976 рр. : молодший науковий співробітник Вінницького Політехнічного інституту.

Починаючи з 1976 р. його доля була пов’язана з Національним університетом водного господарства та природокористування (тоді – Українським інститутом інженерів водного господарства, УІІВГ), де з 1976 по 1979р. він працював старшим науковим співробітником науково-дослідного сектору, а згодом пройшов шлях від асистента кафедри фізики до завідувача об'єднаної кафедри хімії та фізики. З 1 вересня 2020 року був переведений на посаду доцента кафедри автоматизації, електротехнічних та комп'ютерно-інтегрованих технологій.

Telegram Channel