Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянка виготовляє подарункові медово-імбирні пряники

Напередодні Міжнародного жіночого дня майстриня спекла медово-імбирне печиво на замовлення своїх постійних клієнтів та для продажу.

Фото mistovechirne.in.ua.

Волинянка виготовляє подарункові медово-імбирні пряники

Витвори Юлії Фесік замовляють на подарунок мешканці не лише її рідного Овадного, а й із різних куточків Володимир-Волинського району

Мешканцям Володимирщини вже добре знайоме ім’я Юлії Фесік, адже вона знана коровайниця, кондитер, яка не зупиняється на досягнутому, а продовжує розвиватися, опановувати різні техніки створення солодощів. І зізнається, що ця справа їй до душі. Більше того, випічка – це частина її професії, адже Юлія Григорівна – майстер виробничого навчання учнів спеціальності «Кухар-кондитер» Оваднівського професійного ліцею. Про це пише «Місто вечірнє».

Як розповідає майстриня, напередодні Міжнародного жіночого дня вона спекла медово-імбирне печиво на замовлення своїх постійних клієнтів та для продажу. Каже, такі ласощі зараз користуються неабияким попитом: це смачний, яскравий і нестандартний подарунок – різнобарвними їстівними квітами можна і милуватися, і смакувати. 


Чудовий подарунок до 8 Березня.
 

Випікає печиво пані Юлія за перевіреним роками рецептом. Серед основних інгредієнтів – домашній натуральний мед, хорошої якості вершкове масло та яйця. Аби печиво мало незабутній смак і запах, у тісто додає спеціальну суміш спецій «Сухі парфуми», куди входять гвоздика, духмяний горошок, імбир, кориця, кардамон, мускатний горіх і ванілін. 

Аби печиво мало незабутній смак і запах, у тісто додає спеціальну суміш спецій «Сухі парфуми», куди входять гвоздика, духмяний горошок, імбир, кориця, кардамон, мускатний горіх і ванілін. 

Печиво кондитер декорує айсингом (білок з цукровою пудрою), використовує альбумін – пастеризований сухий білок, додає натуральні харчові барвники. Із таких пряників майстриня складає красиві букети, які загортає в кульок і формує подарункові пакуночки.

Реклама Google
 

У середньому готові подарункові набори з печивом у Юлії Фесік коштують 100 гривень. Термін придатності таких смаколиків – місяць. 

Займається випічкою пані Юлія в основному після того, як повертається з роботи. До речі, цього року вона набиратиме групу молодих та активних учнів, які хочуть опанувати кулінарне мистецтво. Із ними майстер ділитиметься усім своїм багажем знань, поряд з викладом теоретичного матеріалу розкриє професійні секретики та дасть цінні поради. І, звісно ж, навчить своїх учнів випікати медово-імбирні пряники та декорувати їх. Ці вироби завжди є чудовим подарунком до хрещення, дня народження, до новорічних, різдвяних, великодніх та професійних свят. Таке печиво у вигляді топера може тематично прикрасити будь-який торт, а також паску. 

Валентина ТИНЕНСЬКА.

Telegram Channel