Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Офіс Зеленського готує нові фейки проти Порошенка – заява «Європейської Солідарності»

«Вважаємо, що Офіс Президента вже час перейменувати в Офіс інформаційних провокацій та маніпуляцій».

Фото ЄС.

Офіс Зеленського готує нові фейки проти Порошенка – заява «Європейської Солідарності»

В рамках піаркампанії Офісу Президента по дискредитації головного конкурента Зеленського Петра Порошенка планується черговий фейковий вкид про нібито присутність «людей Порошенка» у структурі власності мережі АЗС GLUSKO

З цього приводу хочемо зазначити: досить системно множити брехню, пов’язуючи Порошенкa і Медведчука. Українцям все більше стає очевидним, що мета цього чергового вкиду – вкотре відволікти увагу суспільства від провалів влади та реальної державної зради високопосадовців з Банкової, причетних до зриву операції із затримання «групи ВАГНЕРА».

Українцям все більше стає очевидним, що мета цього чергового вкиду – вкотре відволікти увагу суспільства від провалів влади та реальної державної зради високопосадовців з Банкової, причетних до зриву операції із затримання «групи ВАГНЕРА».

Хочемо наголосити, що саме «Слуги народу» спільно з ОПЗЖ відмовилися надати своїх представників до Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для розслідування зриву операції щодо «вагнерівців».

Не вийде. Ця тема набула серйозного звучання, в тому числі і в іноземних ЗМІ. Це настільки резонансний злочин, який може призвести до початку процедури імпічменту Зеленському.

Єдине, що може протиставити Офіс Президента цьому скандалу – це запуск нових фейків про «Європейську Солідарність» як про провідну опозиційну силу в країні. У зв’язку з цим вважаємо, що Офіс Президента вже час перейменувати в Офіс інформаційних провокацій та маніпуляцій.

Читайте також Порошенко вимагає винести на РНБО питання провалу вакцинації від коронавірусу.

Розуміючи «серіальне коріння» діючої влади, все ж зазначимо, що функції влади – це державна політика, а не запуск фейків.

Пресслужба партії «Європейська Солідарність».

Джерело: ЄС.
Telegram Channel