Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Екскерівник волинських патрульних прокоментував нове відео, зняте після вибуху в управлінні (Відео моменту)

Олександр Вовченко пояснив про ролик, на якому співає, вживає нецензурну лексику та прибирає.

Фото Суспільного.

Екскерівник волинських патрульних прокоментував нове відео, зняте після вибуху в управлінні (Відео моменту)

3-го березня в інтернеті з’явилося відео подій 18 лютого 2019-го року. Ролик оприлюднили на Facebook сторінці Police Control Ukrain

Колишній керівник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко прокоментував відео, на якому співає, вживає нецензурну лексику та прибирає наслідки вибуху в управлінні патрульної поліції області, інформує Суспільне.

3-го березня в інтернеті з’явилося відео подій 18 лютого 2019-го року. Ролик оприлюднили на Facebook сторінці Police Control Ukrain.

«Відео з’явилося на днях, тому що комусь не подобається, що через два роки після тієї події я повернувся на набагато нижчу посаду. Я знав, в кого це відео є, я знаю, хто його виклав. А те, що це відео з’явилося в інтернет-ресурсі, то це - елементарна «заказуха», - розповів Суспільному у телефонному коментарі Олександр Вовченко.

«Я знав, в кого це відео є, я знаю, хто його виклав. А те, що це відео з’явилося в інтернет-ресурсі, то це - елементарна «заказуха», - розповів Суспільному у телефонному коментарі Олександр Вовченко.

З 25 січня Олександра Вовченка призначили інспектором з особливих доручень у Ковелі, До цього він очолював управління превентивної діяльності головного управління поліції Івано-Франківщини. Туди поліцейського перевели 2018-го, після завершення службового розслідування, яке розпочали у зв'язку із вибухом в управлінні.

Працювати на Волинь, каже поліцейський, повернувся за наказом керівництва.

«Кримінальне провадження закрито. Я поніс дисциплінарну відповідальність. Чомусь, коли я служив у Франківську, коли служив в Києві, то це відео не з’являлось», - каже колишній керівник УПП Волині.

Читайте також: Екскерівник патрульної поліції повернувся працювати на Волинь

Нагадаємо, перша частина відео із вибухом в управлінні з'явилася в інтернеті у серпні 2019-го. Тоді в інтерв’ю Суспільному Олександр Вовченко казав, що вибухнула страйкбольна, а не бойова граната. Після цього випадку Вовченка перевели на посаду начальника управління превентивної діяльності головного управління поліції Івано-Франківщини.

За коментарем кореспонденти звернулися також до нинішнього керівника патрульної поліції Волині Андрія Крутня та речника Богдана Павловича. Коментувати призначення Вовченка на посаду інспектора, без офіційного запиту - відмовились. Суспільне направило інформаційний запит про надання детальної інформації про призначення в УПП області. 

 

Telegram Channel