Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські митники знайшли контрабанду, заховану в «гуманітарці»

Виявлено товар без документів вартістю 2,3 мільйони гривень.

Фото Волинська митниця.

Волинські митники знайшли контрабанду, заховану в «гуманітарці»

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби виявили незадекларований товар в вантажі з гуманітарною допомогою

16.02.2021 р. в Україну, в зону митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України. Відповідно до поданих до митного контролю документів, слідував вантаж «гуманітарна допомога».

 

 

Фактично у вантажному відсіку транспортного засобу крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу переміщуються незазначені товари загальною вартістю 2,3 мільйони гривень.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, встановлено, що фактично у вантажному відсіку транспортного засобу крім заявленого в товаросупровідних документах вантажу переміщуються незазначені товари загальною вартістю 2,3 мільйони гривень.

 

 

Таким чином представник організації відправника намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

 

  Читайте також У Луцьку хулігани побили палицями 17-річного хлопця.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Джерело: Волинська митниця.
Telegram Channel