Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Смертельна ДТП з українцями в Польщі: Зеленський висловив співчуття

Найбільші удари отримали пасажири, які не були пристебнуті ременями безпеки.

Фото ТСН.

Смертельна ДТП з українцями в Польщі: Зеленський висловив співчуття

В автокатастрофі шестеро людей загинули, ще 35 були травмовані

Автобус їхав за маршрутом Познань-Херсон. Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття родинам українців, які загинули внаслідок аварії автобуса поблизу польського Ярослава  Про це він 6 березня написав у своєму Twitter, передає ТСН. «Сердечні співчуття родинам українців, чиї близькі загинули й зазнали травм унаслідок аварії автобуса під польським Кашице», - написав Зеленський та додав, що українські консули вже працюють на місці події.

У Польщі сталася ДТП з українцями – шестеро осіб загинули, 35 отримали поранення.

У Польщі сталася ДТП з українцями – шестеро осіб загинули, 35 отримали поранення. Загалом в автобусі, який злетів з естакади, було 57 українців. Аварія сталася поблизу польського Ярослава, пише RMF24.

 

 На місці ДТП працювали всі екстрені служби. Для транспортування травмованих також задіяли два гелікоптери. Постраждалих госпіталізували до найближчих лікарень у Перемишлі, Ярославі, Жешуві, Рудній Малій, Пшеворську та Любачу.

Реклама Google

Пасажирів, які не отримали травм, відвезли тимчасово до приміщення місцевої школи та гуртожитку. Рятувальники вже підняли автобус й поставили його на колеса. На місці ДТП працюють працівники поліції та прокуратури – з’ясовують причини аварії.

Читайте також У Луцьку хулігани побили палицями 17-річного хлопця​.

Аварія сталася за кілька хвилин після опівночі 6 березня. Водій втратив контроль над транспортним засобом, виїжджаючи з автостради. Транспортний засіб вдарився об перила, перекинувся. Найбільше постраждали ті пасажири, які не були пристебнуті ременями безпеки, пише katowicedzis.pl.

«Найбільші удари отримали пасажири, які не були пристебнуті ременями безпеки. У той момент, коли автобус раптово загальмував, вдарившись об бар'єри, пасажири почали інертно рухатись у салоні автобусі, б'ючись об сидіння, об салон. Це призвело до численних травм голови, хребта, черевної порожнини та кінцівок», - сказав один з рятувальників, передає TVN24.

Джерело: ТСН.
Telegram Channel