Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Будьте як Далай-лама»: Степанов закликав вакцинуватися і показав картину із собою з цяткою на лобі

Сам зробив й інших закликав.

Фото ТСН.

«Будьте як Далай-лама»: Степанов закликав вакцинуватися і показав картину із собою з цяткою на лобі

Тибетський лідер отримав щеплення від коронавірусу вакциною CoviShield, якою наразі вакцинують українціі

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов закликав українців брати приклад із тібетського лідера Далай-лами, який зробив щеплення індійською вакциною Covishield.

«Колаборантам COVID-19 присвячується:  Далай-лама отримав щеплення від коронавірусу препаратом CoviShield, яким вакцинують українців. Далай-лама вакцинувався Covishield. Не слухайте дурниць, робіть мудрий вибір. Будьте як Далай-лама», - написав Степанов у фейсбуці.

Максим Степанов закликав українців брати приклад із тібетського лідера Далай-лами

Реклама Google

Міністр також виклав зображення картини Олександра Ройтбурда. На ній – Степанов в традиційному індійському одязі та червоною цяткою на лобі. 

 

Нагадаємо, 24 лютого в Україні стартувала вакцинація від коронавірусу препаратом індійського виробництва CoviShield за ліцензією компанії AstraZeneca, який 23 лютого прибув до Києва.  Першим у країні щепився лікар-анестезіолог із Черкас. Він від початку пандемії працює в реанімації з пацієнтами, хворими на коронавірус. 

1 березня від коронавірусу у прямому ефірі вакцинувався міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Очільник МОЗ став першим з чиновників, хто отримав щеплення від COVID-19. 2 березня під час робочої поїздки на Донбас щеплення отримав президент Володимир Зеленський. 

Джерело: ТСН
Telegram Channel