Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рябошапка підтвердив необґрунтованість підозри Порошенку попри «відсутність симпатій» до п’ятого президента

Рябошапка відмовився бути на 100% прокурором Зеленського.

Фото 5 канал.

Рябошапка підтвердив необґрунтованість підозри Порошенку попри «відсутність симпатій» до п’ятого президента

Рябошапка заявив, що Венедіктова лояльна до Зеленського й не вміє говорити «ні», – справи проти Порошенка це підтверджують

Підозра Петру Порошенку, яку підписала Генпрокурорка Ірина Венедіктова є необґрунтованою. Про це в ефірі програми «Рандеву» Яніни Соколової заявив екс–Генпрокурор Руслан Рябошапка.

 «Венедіктова лояльна до Зеленського й не вміє говорити «ні»

 «У мене нема жодних симпатій до Порошенка. Але я не підписав підозру проти нього, яка була необґрунтованою», – сказав він.
 «Венедіктова лояльна до Зеленського й не вміє говорити «ні», – справи проти Порошенка це підтверджують», – підкреслив колишній очільник Генпрокуратури.

Реклама Google

Під час інтерв'ю Руслан Рябошапка водночас виступив з критикою на адресу Петра Порошенка з суто політичних позицій, і пригадав, як на його думку за вказівкою Порошенка свого часу проти нього відкривалося провадження за незаконне збагачення, яке втім було закрите вже через тиждень.

Читайте також У Горохові продавця магазину підозрюють у крадіжці пів мільйона гривень​.

 У червні 2020 року, коли Генеральну прокуратуру вже очолювала Ірина Венедіктова, Петру Порошенку  намагалися вручити підозру у справі щодо призначення заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.
 Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявляв, що проект підозри щодо 5–го президента Петра Порошенка, який йому пропонувало підписати Державне бюро розслідувань, це юридичний «треш».

 

Джерело: 5 канал.
Telegram Channel