Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
У мерії волинського міста планують збільшити кількість чиновників

Не справляються?

Фото Ковель Медіа.

У мерії волинського міста планують збільшити кількість чиновників

Із 209 – до 216

Востаннє структура і загальну чисельність апарату управління Ковельської міської ради та її виконавчих органів змінювали два місяці тому. Депутати затвердили штат на сесії 24 грудня 2020 року. Нині у мерії працює 209 чиновників.

А 5 березня у міськраді зареєстрували проєкт рішення щодо зміни загальної чисельності працівників. На думку керівництва міста, їх має бути уже 216, пише Ковель Медіа.

Відомо, що «новобранцями» мають підсилити управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету.

«Новобранцями» мають підсилити управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету.

Реклама Google

Нагадаємо, у грудні минулого року на пленарному засіданні другої сесії депутат Микола Печенюк розкритикував штатний розпис і наполягав на тому, що треба не збільшувати структуру виконавчих органів міської ради, а навпаки – зменшити її фактично удвічі, чим скоротити витрати бюджету.

Тоді перший заступник мера Ковеля Тарас Яковлев назвав нову структуру для ковельської влади «достатньо оптимізованою» і висловив власне бачення: чисельність працівників мерії ще збільшити. Але на цьому не наполягав. Проєкт рішення щодо збільшення кількості працівників виконкому розглядатимуть на черговій сесії міської ради.

Читати також: На Волинь приїде голова Верховної Ради

Джерело: Ковель Медіа
Telegram Channel