Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині нетвереза 18-річна водійка в’їхала в стовп (Фото)

Хто ж пустив за кермо?

Фото патрульних.

На Волині нетвереза 18-річна водійка в’їхала в стовп (Фото)

Кермувальниця перебувала стані сп’яніння і не мала права керування

Сьогодні вранці під час патрулювання у місті Ковелі на вулиці Незалежності інспектори виявили ДТП. Патрульні встановили, що 18-річна дівчина, керуючи транспортним засобом Citroen C4, не врахувала дорожньої обстановки, не вибрала безпечної швидкості та здійснила наїзд на металеву опору.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Окрім цього остання не мала права керування транспортним засобом тому, що не отримувала посвідчення водія відповідної категорії.

Під час спілкування поліцейські виявили у неї ознаки алкогольного сп’яніння: запах алкоголю з порожнини рота; порушення координації рухів; порушення мови.

На щастя, в автопригоді травмованих не було.

«Водійці» запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, остання виявила бажання пройти огляд на стан сп’яніння в закладі охорони здоров’я, де висновок лікаря показав — 1, 36 проміле.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння), ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Адміністративні протоколи будуть передані до суду для прийняття рішення.

Читати також: Зробила маневр і йшла на обгін: на Волині в ДТП постраждало троє жінок

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel