Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ночував на дні: на Рівненщині жінка з сином знайшли зятя в лісовому колодязі

Чоловік пробував собі сходи видовбати, але там були бетонні круги.

Фото Віталія Тарасюка для Голос України.

Ночував на дні: на Рівненщині жінка з сином знайшли зятя в лісовому колодязі

Брудного чоловіка кіньми доставили до села, де його чекала швидка. Пізніше він пройшов медичне обстеження, у нього діагностували дві тріщини у хребті

На Рівненщині чоловік потрапив до 50-метрового колодязя поблизу лісу, коли ходив по деревину. Самотужки вибратися чоловік не міг. Випадок стався ще наприкінці лютого, однак його теща тільки тепер розповіла журналістам, як разом із сином врятували життя, інформує Суспільне.

Інцидент трапився у селі Остріїв Дубенського району. 44-річний місцевий житель пішов до лісу, аби нарізати там дров, а дорогою не помітив старий закинутий колодязь під снігом та впав у нього.

 

 «Він приземлився на ноги, пробував там у крейді в студні собі сходи видовбати, але там були бетонні круги, то він і не міг вибратися. Та студня була на хатниську, а його зарівняли і зверху в колодязь тільки ломачок накидали, а їх під снігом і не видно», – розповіла Суспільному теща Лариса Карпівна.

Вона пригадала, що закинутий колодязь має глибину близько 50 метрів, таких і глибших в окрузі близько десятка. Мобільний зв'язок звідти не тягнув.

«Ми цілу ніч молилися, а вранці по слідах разом з сином знайшли зятя. Він переночував у колодязі – танцював там, руками махав, щоб не замерзнути. То ще й шнурка не вистачило, щоб його дістати, то доточували упряж з коней», – зазначила жінка.

«Ми цілу ніч молилися, а вранці по слідах разом з сином знайшли зятя. Він переночував у колодязі – танцював там, руками махав, щоб не замерзнути», – зазначила жінка.

Брудного чоловіка кіньми доставили до села, де його чекала швидка. Пізніше він пройшов медичне обстеження, у нього діагностували дві тріщини у хребті.

Староста села Микола Рудюк зазначив, що про закинуті колодязі знає. Їх роблять небезпечними недобросовісні місцеві жителі, – каже чоловік.

«З тих криниць познімали верхні бетонні круги. От вони і обвалюються і їх не видно через це. Деякі криниці мають власників, тому сільська рада їм нічого зробити не може», – розповів староста.

Читайте також: На Волині зловмисники організували нарколабораторію й збули майже 2 кілограми психотропів

Також він додав, що коли стане тепліше, то колодязі, які перейшли у спадок сільській раді, засиплють, аби подібних випадків не траплялося.

Джерело: Суспільне
Telegram Channel