Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Луцьку затримали чоловіків з наркотиками

Усіх затримали.

Фото патрульних.

У Луцьку затримали чоловіків з наркотиками

В одного з чоловіків виявили навіть прилад для куріння наркотичних речовин

Протягом минулого тижня на Волині патрульні виявили у чотирьох осіб, ймовірно, наркотичні речовини. Підозрілих осіб затримали у Луцьку та Ковелі.

В ніч на 1 березня, близько 2-ої години, у Луцьку, на проспекті Волі, патрульні помітили транспортний засіб Volkswagen Passat, у керманича якого виявили місткість з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну. Також під час поверхневої перевірки транспортного засобу на задньому сидінні виявили прилади, які можуть використовуватися для куріння наркотичних речовин. 43-річного чоловіка затримали на місці.

Водночас командирський екіпаж, який патрулював проспект Волі, помітив чоловіка, який, побачивши охоронців порядку, змінив напрямок свого руху. Під час поверхневої перевірки у 40-річного чоловіка виявили порошкоподібну речовину білого кольору, ззовні схожу на наркотичну.

Також під час поверхневої перевірки транспортного засобу на задньому сидінні виявили прилади, які можуть використовуватися для куріння наркотичних речовин. 43-річного чоловіка затримали на місці.

Вдень 6 березня у місті Луцьку, на вулиці Володимирській, патрульні роти ТОРу під час поверхневої перевірки виявили у 25-річного чоловіка згорток зеленого кольору із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну.

У ніч на 7 березня у місті Ковелі, на вулиці 22-го січня, під час патрулювання поліцейські виявили у 31-річного чоловіка речовини, ззовні схожі на наркотичні.

У всі випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Читати також: На Рівненщині чоловік пішов в ліс і впав у колодязь: через добу його знайшла теща 

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel