Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Міг приревнувати, – експерт про трагедію на Рівненщині, де кіт задушив дитину

Ветлікар прокоментував трагедію.

Фото Рівне Вечірнє.

Міг приревнувати, – експерт про трагедію на Рівненщині, де кіт задушив дитину

Кіт задушив дитину у візочку

В Острозі мама з чотиримісячним хлопчиком гуляла по дворі та на кілька хвилин пішла до хати. Коли повернулася, то побачила кота, який сидів на обличчі малюка, який уже не дихав.

Як розповіли сусіди, сім’я – хороша, а дитину дуже любили. Подружжя ще має трьох старших дітей. Трагедією приголомшений весь Острог, пише Рівне Вечірнє.

Нагадаємо, 8 березня, о 15:19 на лінію 103 надійшов виклик про те, що в Острозі потребує медичної допомоги дитина​. Коли на виклик прибула бригада екстреної медичної допомоги, 4-місячний пацієнт, був без ознак життя. До приїзду медиків батько хлопчика робив дитині масаж серця. За наполяганням батьків, малюка транспортували до Острозької центральної районної лікарні. Там констатували біологічну смерть дитини.

Читати також: Поліція відкрила кримінал на батьків, у яких кіт задушив дитину

 Коли з’являється дитина у сім’ї, то тварина відчуває, що їй стали приділяти менше часу. Тоді тварина може почати ревнувати. 

До слова, схожа трагедія уже була на Вінниччині наприкінці грудня 2019 року.

- Коли з’являється дитина у сім’ї, то тварина відчуває, що їй стали приділяти менше часу. Тоді тварина може почати ревнувати. Не всі тварини так себе поводять, але одиниці бувають. Сумніваюся, що кіт хотів задушити. Мабуть тварина хотіла просто зігрітися, або відчула запах молока, – прокоментував ситуацію ветлікар Олександр Соколюк.
 

Джерело: Рівне Вечірнє.
Telegram Channel