Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«До дітей, як до собак»: лучанка розповіла історію поїздки в маршрутці №32

Шофер принизив неповнолітніх мешканців громади.

Фото Наталі Павляк.

«До дітей, як до собак»: лучанка розповіла історію поїздки в маршрутці №32

Жінка розповіла, як ганебно водій прогнав із транспортного засобу неповнолітніх

«До дітей, як до собак ( І то до собак нормальні з любов'ю...) От тут пост про «ненормальних», – написала у фейсбуці в групі  «Теревені про Луцьк» лучанка Наталя Павляк.

Біля історичного чую реально водій «репенить» у все горло (пишу лише закінчення, бо слів було багато): «..... Чого поперлись на задні двері?..» Дітки піднімаються по сходинках (напевно, мали йти до валідатора), він продовжує: «АНУ ВИЙШЛИ ЗВІДСИ, БІГОМ, ЩО ПОСТАВАЛИ, ЩОСЬ НЕ ЯСНО?!». 

Дітки піднімаються по сходинках (напевно, мали йти до валідатора), він продовжує: «АНУ ВИЙШЛИ ЗВІДСИ, БІГОМ, ЩО ПОСТАВАЛИ, ЩОСЬ НЕ ЯСНО?!».

Почувши це, я почала заступалась за дітей, і з'ясовувати, що це він дозволяє собі? А вони –  ані слова, вийшли. Водій поїхав, НЕ чекаючи, що вони на передні зайдуть. «Говорила» з ним я довго, всі мовчали, лише потім одна жінка щось теж добавила, як зауваження йому.

«Люди! Він їх вигнав, в наказовому тоні , так, ніби, це непотріб, ніби він має право так звертатись до ДІТЕЙ, чужих дітей! Він не зробив просто зауваження, він висловився грубо і з криком!», – обурюється жінка.

Читайте також: Підкинув і не піймав. У Сумах чоловіка підозрюють в спричиненні тяжких ушкоджень 4-місячній дитині

«Тобто, правильний такий – лише на передні заходити... А чому ж, ти гроші тоді береш за проїзд? (Хоч, на мою думку, ми маємо оплачувати, як вважаєм за потрібне, та пост не про це). Тим більш, він відкрив і ті, і ті двері, і отого листка, формату А4, де написано «заходити на передні», навіть видно не було. Думаю, дітям було принизливо і образливо... Жаль, що такі от водії, з таким нахабним ставленням, перевозять наших дітей», – завершила пані Наталя.

 
Шофер принизив неповнолітніх мешканців громади.
Шофер принизив неповнолітніх мешканців громади.

  

Telegram Channel