Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як вибрати подвійний пам’ятник на могилу?

На кожен гранітний пам’ятник діє десятирічна гарантія від виробника.

Фото «ArgestStone».

Як вибрати подвійний пам’ятник на могилу?

Втрата двох близьких людей – величезна трагедія для кожної сім’ї. Щоб підкреслити любов померлих, родичі хоронять їх разом. Таку могилу можна прикрасити подвійним пам’ятником – символом відданості і найщиріших почуттів, які супроводжували покійних за життя

Особливості вибору подвійного надгробку

Сьогодні майстерні по виготовленню пам'ятників можуть запропонувати величезний вибір подвійних меморіалів. Як правило, в наявності компаній є вже готові стандартні надгробки. Якщо ж родичі померлих бажають замовити більш оригінальні пам'ятники на двох, варто врахувати ряд особливостей виробництва таких меморіалів.

Пам’ятники на двох повинні відображати особистість кожного з померлих, при цьому створюючи єдину композицію.

Родичам померлих потрібно вибрати:

  • матеріал – найчастіше для виготовлення пам’ятників використовується граніт і мармур. Граніт – надзвичайно міцний природний камінь, пам’ятники на двох з цього матеріалу здатні служити століттями. Він не руйнується від вітру, дощу чи морозу. Гранітні надгробки не вимагають спеціального догляду і зберігають свій монументальний зовнішній вигляд без регулярної реставрації. Окрім того, великий вибір кольорів дозволяє підібрати гранітний меморіал кожній сім’ї;
  • форма – наступний критерій вибору надгробку. Вона може бути будь-якою, від звичайного прямокутника до серця чи скульптури ангелу. При виборі форми варто подумати, чи впишеться вона в загальний вигляд комплексу. Також не варто забувати, що пам’ятники на двох повинні відображати особистість кожного з померлих, при цьому створюючи єдину композицію;
  • декоративне оформлення – останній етап перед замовленням виробництва надгробку. На поверхні пам’ятника можна відобразити не тільки фото покійного і епітафію. Сучасні технології дозволяють перенести на плиту зображення квітів чи захоплень двох померлих людей. Головне – дотримуватись балансу. Найбільшими по розмірам в композиції мають бути фотографії близьких людей. Додаткові елементи оформлення повинні бути меншими і знаходитись не в центрі, а знизу чи збоку від фото.

Пам’ятники на двох також можна доповнити додатковою атрибутикою. Багато людей замовляють разом в надгробками вази, столики і лавочки, які, окрім декоративної, виконують ще й практичну функцію. Разом вони доповнюють меморіал і роблять його більш індивідуальним.

Подвійні пам’ятники від компанії «ArgestStone»

Безумовно, кожна сім’я хоче прикрасити могили рідних людей ексклюзивними надгробками, які привертали б увагу перехожих і відображали найтепліші почуття родичів. Замовити оригінальні пам’ятники на двох можна в майстерні «ArgestStone» за найнижчими цінами в Україні.

 

Працівники компанії справжні експерти в своїй справі, готові створити оригінальні подвійні надгробки по авторському проєкту найкращих дизайнерів з урахуванням побажань сім’ї померлих. На кожен гранітний пам’ятник діє десятирічна гарантія від виробника.

Telegram Channel