Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Потребував надскладної операції на серці: що відомо про загиблого воїна АТО з Луцька (Фото)

Вічна пам’ять!

Фото з фейсбук-сторінки Олександра Луговського.

Потребував надскладної операції на серці: що відомо про загиблого воїна АТО з Луцька (Фото)

Помер Олександр Луговський мав інвалідність 1 групи, пов’язану із захистом Батьківщини

«У четвер, в 13:50 перестало битись серце справжнього воїна, лікарі зробили все, що могли, ми долучились і теж робили все, що в наших силах! Дуже, дуже велика втрата. Я завжди буду тебе пам’ятати.... царство небесне і вічна пам’ять», - написала на своїй сторінці у фейсбуці волонтерка Наталія Ариванюк

На початку лютого волонтери повідомили, що Олександр Луговський  очікує надскладної операції на серце із заміни аортального клапана та повною заміною аорти.

Олександр Вікторович Луговський служив у Військовій частині А1008 Міністерства оборони України (14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого), на посаді − стрілець, помічник гранатометника. Мав позивний Дєд. Зі служби він був звільнений через інвалідність, пов’язану із захистом Батьківщини. На початку лютого волонтери повідомили, що Олександр Луговський  очікує надскладної операції на серці із заміни аортального клапана та повною заміною аорти.

Операція на серці тривала 18 годин. Але його організм не впорався, був на штучному диханні останні дні, інформує Наталія Ариванюк.

Читайте також: В Одесі на будинок скинули гранату з квадрокоптера

5 лютого Олександру Луговському виповнилося 58 років. 

Вічна пам’ять Захиснику!

Реклама Google

 

 

Telegram Channel