Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині викрили сутенера, який примушував п’ятьох дівчат займатися проституцією

Безсовісний.

Фото поліції Рівненщини.

На Рівненщині викрили сутенера, який примушував п’ятьох дівчат займатися проституцією

27-річний житель Рівненщини,організував такий бізнес, скориставшись тим, що дівчата опинилися у скрутних життєвих обставинах

Злочинну діяльність 27-річного жителя села Карпилівка Рівненського району задокументували працівники міграційної поліції Рівненської області спільно зі слідчими відділення поліції № 1 (м. Рівне) за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури у жовтні торік. 

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник завербував п’ятьох дівчат, жительок Рівного та Рівненського району, віком від 18 до 25 років. Чоловік сам підшуковував клієнтів та відвозив їх в обумовлені місця — оздоровчі комплекси та готелі.  

Послуги однієї дівчини коштували від 2000-2500 тисяч гривень за годину, з яких більшу частину коштів сутенер забирав собі. Оплата здійснювалася і готівкою, і по перерахунку на банківську картку. 

Окрім втягування у заняття проституцію, 27-річного чоловіка під час оперативної закупки викрили і на незаконному збуті наркотиків. До продажу метамфетаміну та марихуани він примушував і дівчат. 

11 березня, у ході санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта слідчі та оперативники виявили та вилучили поліетиленовий згорток із метамфетаміном вагою близько 2 грамів та поліетиленовий згорток із 10 грамами марихуани. 

Також під час проведення невідкладних слідчих дій в автомобілі, яким користується 27-річний житель села Карпилівка, поліцейські виявили та вилучили пристрої для куріння наркотиків, а при поверхневій перевірці керманича — поліетиленовий згорток із метамфетаміном вагою близько 5 грамів. У рамках досудового розслідування, розпочатого за статтею 307 КК України, все вилучено скеровано для проведення експертизи. 

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1,2 статті 303 КК України (сутенерство), та обрання запобіжного заходу.

Читати також: У Рівному 19-річний хлопець розбещував малолітню сестру 

Джерело: Поліція Рівненської області
Telegram Channel