Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У Луцьку засудили вагітну, яка робила закладки наркотиків

Робила закладки в різних локаціях Луцька.

Фото ІА Волинські новини.

У Луцьку засудили вагітну, яка робила закладки наркотиків

Жінка купила через інтернет-додаток психотропну речовину PVP, аби потім її перепродати. Вдома вона розфасувала наркотики в поліетиленові пакетики

У Луцьку на шість років засудили вагітну жінку, яка торгувала наркотиками, роблячи закладки.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА Волинські новини.
 

20 вересня минулого року злочинниця привезла наркотики на територію парку, прилеглого до вулиці Ломоносова в Рожищі, та зробила чотири закладки. Вона сфотографувала місця закладок та надіслала їх особам, з якими домовлялася про купівлю психотропної речовини, для подальшої її реалізації через Telegram. Цього ж дня працівники поліції виявили у неї вдома шість пакетиків з PVP.

Шукала в інтернеті оголошення про роботу кур’єра. Через Telegram-канал їй запропонували робити закладки психотропної речовини. 

Також вона придбала 80 грамів амфетаміну та планувала збувати його у Луцьку та на території Луцького та Рожищенського районів.

У суді закладчиця повністю визнала свою вину, розповівши, що таким чином хотіла заробити грошей. Вона шукала в інтернеті оголошення про роботу кур’єра. Через Telegram-канал їй запропонували робити закладки психотропної речовини. Вона забирала посилки на пошті, пакувала і розкладала їх, закопуючи в землю, після чого фотографувала місце знаходження та надсилала дані про геолокацію.

Жінка просила суворо не карати її, оскільки вона сприяла слідству, вказала про місце закладок. Також вона повідомила, що є вагітною та має бажання одружитися. Однак суд призначив їй реальне покарання – шість років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читати такожВолинянина судили за те, що знайшов у лісі і приніс додому гранати

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel