Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині перекинулася вантажівка з колодами і перекрила рух (Фото)

На місці працювали рятувальники.

Фото Рівне Вечірнє.

На Рівненщині перекинулася вантажівка з колодами і перекрила рух (Фото)

У Рівненському районі рятувальники надали допомогу працівникам поліції по розблокуванню автодороги Н 25, яку внаслідок ДТП перекрив вантажний автомобіль

 13 березня о 04:25 на спецлінію «101» надійшло повідомлення, що на автодорозі державного значення Н 25 поблизу села Олександрія Рівненського району трапилося ДТП за участю вантажного автомобіля, який перевозив колоди дерева.

В результаті автопригоди вантажівка та розкидані колоди дерева заблокували рух. На місце дорожньо-транспортної пригоди працювали бійці пожежно-рятувальної частини АРЗ СП та чергова зміна оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС.

В результаті автопригоди вантажівка та розкидані колоди дерева заблокували рух.

Рятувальники спільно з поліцейськими вручну звільнили дорогу від колод. Потому за допомогою важкої інженерної техніки вантажний автомобіль було поставлено на колеса та відбусировано з проїжджої частини дороги.

На щастя в ДТП обійшлося без жертв та постраждалих. Усі обставини встановлювали працівники поліції. До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС сім рятувальників.

Читати також: На Рівненщині – автотроща за участі неповнолітніх: водій загинув, троє пасажирів – в реанімації 

Джерело: Рівне Вечірнє.
Telegram Channel