Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Аби лиш вирощували: луцький цукровий завод обіцяє закупляти буряк у селян без посередників

Спад у цукровій галузі ризикує обернутися присмаком лише імпортного цукру в роті.

Фото зі сайту Гнідавський цукровий завод.

Аби лиш вирощували: луцький цукровий завод обіцяє закупляти буряк у селян без посередників

Гнідавський цукровий завод переробить все вирощене селянами, до останнього бурячка

Гнідавський цукровий завод має намір переробляти всі солодкі корені, будуть вирощені на Волині та за її межами. Підприємство співпрацює не тільки з великими фермерськими господарствами, але й з одноосібниками, які мають можливість реалізовувати свою сировину без посередників.

Про це у коментарі заявив директор Гнідавського цукрового заводу Василь Муха.

Якщо комусь потрібна консультація щодо технології вирощукання та догляду, то ми готові такі послуги надати.

«Кожен власник особистого селянського господарства, який захоче вирощувати цукрові буряки, має таку можливість. Тут бажано обходитися без посередників, аби не витрачати зайвих грошей. Людина завжди може купити насіння. Ринок насичений різними сортами. Доступні також і засоби захисту. Придбав все сам, то точно знаєш, які витрати поніс і що отримаєш у кінцевому результаті. Якщо комусь потрібна консультація щодо технології вирощукання та догляду, то ми готові такі послуги надати. У нас є спеціалісти, які працюють роками. Взяти б Нікішина (ред. заступник директора з питань сировини Олександр Нікішин), який про буряки знає все. Не думаю, що є спеціаліст кращий від нього.

Читайте такожПіст без молитви — ​звичайна дієта, а з молитвою — ​це жертва, яку приносимо Богу

Без сумніву, що нелегка селянська праця восени принесе свої результати, а Гнідавський цукровий завод у цьому допоможе і переробить все вирощене селянами, до останнього бурячка», – запевнив Василь Муха.

Джерело: Гнідавський цукровий завод
Telegram Channel