Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Майже рік волинянин бореться за життя доньки, поки мама доглядає за новонародженою дитинкою

Одужуй, Даринко!

Фото з фейсбук-сторінки Центр відновного лікування «Модричі».

Майже рік волинянин бореться за життя доньки, поки мама доглядає за новонародженою дитинкою

Тато мій ангел охоронець», - так повторює Даринка Шанюк з Ратнівщини, яка 17 квітня 2020 року потрапила в жажливу аварію

12 березня в навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №1 - гімназія імені Героя Радянського Союзу В.Газіна» смт Ратне відбулося розважальне дійство «А вже Масляна прийшла» з тематичними розвагами. Під час заходу було проведено благодійний ярмарок, зібрані кошти від якого будуть передані на реабілітацію Шанюк Дарини. Про це повідомляють на сторінці Ратнівської гімназії ім. В. Газіна.

Реклама Google

Підготували програму святкового дійства шкільний театральний колектив «Синій птах», керівник якого Світлана Штик.
На захід завітала начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Віра Чернуха та долучилась до благодійної акції.

 

 Поки мама змушена була доглядати за новонародженою дитинкою, Сергій боровся за життя дочки і перебув з нею найважчі часи. Він навчився міняти зонди, трахеостоми, доглядати не гірше будь-якої медсестри. Це його слова: «Доцька, у нас все буде добре!» додавали віри, каже зі сльозами на очах мама Даринки Валентина Шанюк. Про це йдеться на сторінці Центр відновного лікування «Модричі» у фейсбуці.

Зараз Дарину забрали додому, але через 3 тижні їй знову потрібно повертатись на реабілітацію. Один день якої вартує 5 123 грн.

«От і зараз його приїзд у «Модричі» став подією для дочки. Вона розквітла, набралась впевненості у татовій присутності, постійно шукає очима його підтримки. Посміхається, робить впевненіші кроки, вона вперше за увесь час посміхнулася у камеру і дозволила себе сфотографувати.

Тут у «Модричах» особливо помітно, як залежить реабілітація від тих, хто поруч з тобою. Коли у хвилини найважчих випробувань, діти є під опікою батьків, захищені їхньою безумовною любов’ю і турботою це додає їм сил, впевненості, віри у себе. І ми пишаємося усіма батьками, які так самовіддано, безкомпромісно і жертовно борються за своїх дітей і вірять у них, не зважаючи ні на що», - йдеться у дописі.

Читайте такожЖінка відмовилася від доньок, які народилися з вагою 650 та 930 грамів

Тим часом на Ратнівщині усім миром намагаються підтримати родину морально і фінансово, адже зараз Дарину забрали додому, але через 3 тижні їй знову потрібно повертатись на реабілітацію. Один день якої вартує 5 123 грн. Разом з вами ми можемо дати дівчинці шанс на нормальне, повноцінне життя .

4149 4991 2933 9071 карта приват банк отримувач  Шанюк Валентина Миколаївна (мама дівчинки)

Telegram Channel