Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Мідії, сири, ковбаси: волинянин тайком протягом місяця харчувався у одному з супермаркетів Луцька

Грабіжника затримали і судили.

Фото зі сайту То є Львів.

Мідії, сири, ковбаси: волинянин тайком протягом місяця харчувався у одному з супермаркетів Луцька

Чоловік, який є особою з інвалідністю ІІІ-ї групи, неодружений, не працюючий і раніше несудимий крав продукти харчування та алкоголь

У луцькому магазині «Акцент», що по вул.Винниченка,47 А, 1 жовтня 2020 року шляхом вільного доступу відкрито викрав півлітрову пляшку коньяку марки «Коктебель 5*», а через кілька хвилин повернувся і взяв ще дві пляшки напою «Коктебель Ексклюзив V.S 3*». 

Крім цього, протягом жовтня чоловік ледве не щодня навідувався в супермаркети «Сім/23», де таємно брав харчі. У суді встановлено, що волинянин таємно викрав шість упаковок сосисок «Міні з сиром» марки «Бащинський»,  дві упаковки ковбасок «BRATS», марки «Забіяка», дві упаковки ковбаси «Салямі Козацька» марки «М`ясний хутір», три упаковки ковбаси «Копчена на яблуні» марки «М`ясний хутір», три упаковки сиру «Голландія», марки «Комо», вагою по 185 г, дві упаковки сиру «Російський класичний», марки «Комо»,дві пляшки напою на основі вина марки «Fragolinio Rosso», ємкістю по 0,75 л. Чоловік умудрявся винести пиво і пляшку сидру «Сомерсбі пет», марки «Карлсберг», ємкістю 0,950 л.

А ще полюбляв морепродукти: дві упаковки нарізки лосося марки «Інтерпродсервіс», дві упаковки масляни скибочками марки «Інтерпродсервіс», чотири упаковки мідій «В олії`марки «Інтерпродсервіс». 

Саме в магазині на Перемоги  проходячи повз касову зону, був викритий працівником магазину, який спробував його затримати, проте злодію вдалося втекти. 

При тому, чоловік щоразу навідувався у різні відділення магазину: на пр. Грушевського, 31, , на пр.Волі, 15, в м.Луцьк, на вул.Лесі Українки, 67, на пр.Перемоги,17. Саме в магазині на Перемоги  проходячи повз касову зону, був викритий працівником магазину, який спробував його затримати, проте злодію вдалося втекти. 

 Після того як чоловіка затримали, він  розповів детально про крадіжки (майже всі вони були зафіксовані на камери відеоспостережень), визнав інкриміновані йому злочини повністю. У вчиненому щиро розкаявся, зазначив, що завдану шкоду відшкодував повністю, просив суворо не карати.

Читайте такожПіст без молитви — ​звичайна дієта, а з молитвою — ​це жертва, яку приносимо Богу

За сукупністю кримінальних правопорушень суд призначив крадію покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки. Однак звільнив від відбуття покарання з випробовуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 3 (три) роки, не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

Джерело: Реєстр судових рішень
Telegram Channel