Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині підлітки вирішили покататися на авто родича: один загинув, троє в реанімації (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

На Рівненщині підлітки вирішили покататися на авто родича: один загинув, троє в реанімації (Фото)

За кермом Audi перебував 16-річний хлопець, авто належить його родичу

На Рівненщині під час ДТП за участі неповнолітніх водій автомобіля загинув, ще троє підлітків з численними травмами госпіталізовані до реанімації.

Як повідомляє поліція Рівненської області, повідомлення про автоаварію між селами Антонівка та Нетреба Вараського району правоохоронці отримали ввечері 12 березня.

Внаслідок ДТП неповнолітній кермувальник загинув на місці.

Слідчо-оперативна група встановила, що 16-річний водій автомобіля Audi А6, житель села Великі Цепцевичі, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і виїхав за межі проїзної частини, де врізався у дерево.

Внаслідок ДТП неповнолітній кермувальник загинув на місці. У потерпілих 14-річної дівчини та 16-річного хлопця діагностували політравми, а у 15-річної — відкриту черепно-мозкову травму, перелом ноги, травматичну ампутацію пальця руки. Усі троє — жителі Малих та Великих Цепцевичів, учні місцевих шкіл, перебувають у реанімації.

Читайте також: Від удару відвалився бампер: на Волині поблизу школи сталася аварія (Відео).

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили, що авто належить родичу загиблого неповнолітнього, підлітки вирішили покататися.

 

 

 

 

 

Telegram Channel