Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
З’явилися нові подробиці про підозрюваного у вбивстві Марійки Борисової на Херсонщині

Збоченця вже взяли під варту.

Фото ТСН.

З’явилися нові подробиці про підозрюваного у вбивстві Марійки Борисової на Херсонщині

Чоловікові обрали запобіжний захід

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової в Херсонській області жив поруч із батьком дитини і був знайомий з родиною. Чоловік підозрюється у вбивстві та зґвалтуванні. 

Про це на брифінгу заявив начальник поліції Херсонської області Олександр Прокудін, повідомляє ТСН.

Чоловік залишив свою ДНК на мішку, в якому знайшли тіло дитини. Виявилося, він спілкувався і з батьком дівчинки, і з матір'ю. Очільник поліції області спростував чутки місцевих жителів про те, що затримали невиновного. «Після того, як тіло Марії знайшли та були відомі висновки експерта, кримінальне провадження змінили із вбивства дитини на вбивство, пов'язане із сексуальним насильством та зґвалтування дитини», – сказав він.

За його словами, лише за результатами експертиз 14 березня було повідомлено про підозру 62-річному чоловіку. «Він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Він звільнився із в'язниці у 2005 році. Нещодавно він притягувався до адміністративної відповідальності. Чоловік жив поруч з батьком дитини, це його друг, жив також на одній вулиці з дівчинкою», – розповів Прокудін.

Після того, як тіло Марії знайшли та були відомі висновки експерта, кримінальне провадження змінили із вбивства дитини на вбивство, пов'язане із сексуальним насильством та зґвалтування дитини

Вчора йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Експерти зробили дві важливі експертизи, які дали можливість копам затримати підозрюваного.

За словами правоохоронців, він був знайомий з родиною Марії та з самою дівчинкою. Наразі слідство триває. Копи поки що не можуть точно сказати, де весь цей час переховувалося тіло.

«Ми не виключаємо, що тіло могло переховуватися в спорудах, які належать підозрюваному, або до яких він мав доступ», - додали правоохоронці.

Нагадаємо, у селі Щасливе Херсонської області 11 березня знайшли вбитою 7-річну Марійку Борисову. Дівчинка зникла ввечері 7 березня. Її шукали чотири доби, проте знайти живою дитину не вдалось. Її тіло виявили у мішку в старому напівзруйнованому сараї. Водночас волонтери неодноразово прочісували цю територію, а тому є підозри, що тіло дівчинки могли підкинути. Місцеві жителі були готові вчинити розправу над вбивцею. 

Читати також: Коли поліція прийшла в хату до підозрюваного у вбивстві семирічної Марійки Борисової, той... лежав на ліжку з порізаними венами

Джерело: ТСН
Telegram Channel