Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині та Рівненщині правоохоронці затримали два автомобілі з 17 ящиками сигарет

Транспорт зупинили на автодорозі Ковель – Володимир-Волинський.

Фото Державна прикордонна служба.

На Волині та Рівненщині правоохоронці затримали два автомобілі з 17 ящиками сигарет

У рамках протидії незаконному обігу підакцизних товарів в межах прикордонних областей, оперативні співробітники Луцького загону у взаємодії з СБУ, ДФС та Нацполіцією днями виявили два транспортні засоби, якими водії нелегально перевозили тютюнові вироби

Так, у мікроавтобусі «Renault Trafic», який правоохоронці зупинили на автодорозі Ковель – Володимир-Волинський, знаходилося 4,5 тис. пачок цигарок білоруського виробництва. Тютюнові вироби наш краянин планував незаконно реалізувати в районному центрі.

Так, у мікроавтобусі «Renault Trafic», який правоохоронці зупинили на автодорозі Ковель – Володимир-Волинський, знаходилося 4,5 тис. пачок цигарок білоруського виробництва.

А житель Рівненщини транспортним засобом віз 4 тисячі пачок безакцизного курива. Його «Citroen» співробітники правоохоронних органів зупинили поблизу н.п. Бережниця Сарненського району Рівненської області.  

У рамках кримінального провадження за ст. 199 та ст. 204 КК України, сигарети та автомобілі вилучили представники ДФС. Сума оцінки тютюнових виробів склала майже 240 тисяч гривень.

Читайте також У неділю ввечері біля Олики згорів дах господарської будівлі.

Тривають слідчі дії.

Джерело: Державна прикордонна служба України.
Telegram Channel