Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Слуга народу» Семінський: «Я потрапляю в список партії - 7 лимонів у мене для цього є»

Олег Семінський.

Фото ЛБ.

«Слуга народу» Семінський: «Я потрапляю в список партії - 7 лимонів у мене для цього є»

Чинний депутат від партії «Слуга Народу» готовий був витратити до 7 мільйонів доларів на отримання мандата

Це випливає з аудіозапису його розмови з екснардепом Миколою Рудьковським, який потрапив у розпорядження Цензор.НЕТ.

 

 У розмові майбутній депутат Олег Семінський ділиться планами про свою політичну перспективу і готовність балотуватися від будь-якої з партій. Він також озвучує розмір бюджету, який готовий витратити на те, щоб отримати мандат - сім мільйонів доларів.

«Домовившись з тобою і підписавши понятійний документ, я страхуюся елементарно. Я потрапляю в список тієї чи іншої партії - 7 лимонів у мене для цього є»

«Домовившись з тобою і підписавши понятійний документ, я страхуюся елементарно. Я потрапляю в список тієї чи іншої партії - 7 лимонів у мене для цього є», - заявив він.

«Я не буду займатися публічною політикою. У мене в цьому немає необхідності. Але я отримую мандат. І поки не знімуть недоторканність, поки буде можливість ... Аж до комуністів», - каже він.

 

 Нагадаємо, в 2019 році Олег Семінський став народним депутатом ВРУ від партії «Слуга народу» по 205 округу в Чернігівській області.

Реклама Google

Нагадаємо, в 2021 році СБУ розкрила викрадення колишнього керівника «Нафтогазвидобування» Олега Семінського. За версією слідства, в 2012 році Рудьковський з подільниками викрали Семінського і позбавили волі на 3 роки. Його катували і вимагали виплатити неіснуючий борг в 200 млн доларів США. Зараз Семінський - народний депутат «Слуги народу» по мажоритарному 205 округу (Чернігівська область).

Читайте також Порошенко Зеленському: пред’являйте звинувачення Коломойському і повертайте гроші​.

25 лютого в Офісі генпрокурора заявили про повідомлення про підозру у справі викрадення екс-голови «Нафтогазвидобування» 5 особам, в т.ч Рудьковському.

26 лютого Рудьковський заявив, що перебуває на відпочинку за кордоном і не причетний до викрадення Семінського.

3 березня він повернувся в Україну. В аеропорту «Бориспіль» Рудьколвському вручили підозру.

Telegram Channel