Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зі смаком шоколаду: випустили їстівні склянки для пива

Так виглядають їстівні склянки.

Фото: Кореспондент.net

Зі смаком шоколаду: випустили їстівні склянки для пива

Їх виробництвом займається японська пивоварна компанія Asahi Breweries

Їх виробляють шляхом запікання картопляного крохмалю при високій температурі і тиску. Виробник стверджує, що чашки можуть утримувати рідину кімнатної температури протягом години.         

Можна також купити чашку зі смаком шоколаду або рисового крекеру з креветками.

Таким чином компанія хоче знизити кількість пластикових відходів і зробити свій вклад в екологію. Про це повідомляє Кореспондент.net з посиланням на сайт Asahi.

Чашки, які отримали назву Mog Cup, виробляються спільно з компанією Marushige Confectionery, що спеціалізується на виготовленні матеріалів із їстівних компонентів. Їх виробляють шляхом запікання картопляного крохмалю при високій температурі і тиску. Виробник стверджує, що чашки можуть утримувати рідину кімнатної температури протягом години. Можна також купити чашку зі смаком шоколаду або рисового крекеру з креветками.

Реклама Google

Склянки вже продаються в інтернет-магазині наборами по десять штук (найменшого розміру коштують близько 1150 ієн ($10,60).

Нагадаємо, що шотландська пивоварня BrewDog випустила набір для виживання в умовах самоізоляції. Туди  входять 24 сорти пива, в тому числі сім ексклюзивних і чотири випущених у 2021 році.

Також повідомлялося, що в Бразилії компанія AmBev випустила пиво Colorado Amazônica, яке щотижня стає дорожчим.

Роксолана Вишневич

Читайте також: Доказово про похмілля: що насправді відбувається з організмом і як зменшити його прояви.

Telegram Channel