Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Кричать від болю: у столичну лікарню зі зони ООС привезли воїнів без кінцівок, потрібна допомога (Фото 18+)

На Сході - загострення.

Фото - ілюстративне.

Фото з фейсбук-сторінки Операція об'єднаних сил .

Кричать від болю: у столичну лікарню зі зони ООС привезли воїнів без кінцівок, потрібна допомога (Фото 18+)

Волонтер Наталія Юсупова просить допомогти українським захисникам, які втратили кінцівки на передовій та зараз знаходяться в госпіталях в Києві та Ірпені

«В одній з палат лежать відразу три бійці з ампутацією, все дуже молоді, молодшому 21 рік, найстаршому – 26. Воїну, у якого немає двох кінцівок, вчора було настільки боляче, що він кричав на всю палату. Страшні болі у хлопців, ніг немає до стегна у морпіхів, мучаться, не сплять. Лікарі роблять все можливе і волонтери намагаються допомогти», – написала Наталя Юсупова у фейсбуці. 

 
 

За її словами, волонтери відвідали в госпіталі Ірпеня воїнів, які втратили кінцівки. Відвезли їм соки, йогурти, м’ясне, фрукти. «Там близько 15 осіб з ампутацією. У Київський також закуповуємо ті ж потреби, щоб у хлопців все було», – зазначила вона.

Страшні болі у хлопців, ніг немає до стегна у морпіхів, мучаться, не сплять. Лікарі роблять все можливе і волонтери намагаються допомогти.

Наталя Юсупова також просить взяти участь у купівлі квадрокоптера для фронту. Це коштує 53 тис. грн, з них 14 тис. вже зібрано. «Я купила два квадрокоптериа для аеророзвідки, один за 36 тис і другий за 52 400 грн, купила медрюкзак за 9 тис, відправила ДУК 10 тис, оплатила лікарства 14 тис і купила лікарства майже на 5 тис. Витрати великі», - зазначає дописувачка.

 
 
 

«На фронті загострення, багато поранених за останній час і є вбиті. Окупанти обстрілюють наші позиції кожен день.
Прошу допомогти з покупкою квадрокоптера, і спасибі всім хто допомагає за кожну копійку. Карти для допомоги 5375 4141 2065 9130 або 5375 4141 0204 7676, обидві монобанк», – пише волонтерка.

Telegram Channel