Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Турійські каратисти здобули 13 медалей

У скарбничці турійських каратистів – 13 медалей.

Фото Максима Чамбули.

Турійські каратисти здобули 13 медалей

Для турійських каратистів участь у Відкритому чемпіонаті Волинської області з кіокушинкай карате, який днями проходив у Луцьку, принесла успіх – вихованці дитячо-юнацької спортивної школи привезли аж 13 медалей

На базі Турійської ДЮСШ відділення кіокушинкай карате діє лише трохи більше року, а юним спортсменам і їх наставникам Максиму Чамбулі та Віктору Обухову вже є чим пишатися – з кожного турніру турійські каратисти завжди повертаються з нагородами. На Відкритому чемпіонаті Волинської області юні спортсмени тринадцять разів піднімалися на п’єдестал пошани.

Випробувати свої сили у боях із суперниками з усієї України зголосилися 19 вихованців ДЮСШ – 17 хлопців і 2 дівчат. Загалом участь у чемпіонаті взяли понад 300 учасників не лише з Волині, а й Львова, Миколаєва, Вінниці, Тернополя, Ужгорода, Житомира, Рівне та багатьох інших міст. Турнір проходив у двох категоріях – початківці та досвідчені спортсмени.

У боях турійські каратисти демонстрували гарні результати. Зрештою, Станіслав Чамбула, Владислав Міщук, Аркадій Козаченко, Іванна Слюсарчук вибороли перемогу й піднялися на першу сходинку п’єдесталу пошани. 

Станіслав Чамбула, Владислав Міщук, Аркадій Козаченко, Іванна Слюсарчук вибороли перемогу й піднялися на першу сходинку п’єдесталу пошани. 

Гарні результати й в інших учасників. Костя Яковініч, Владислав Слюсарчук, Віталій Шемейко, Дарія Чабанчук зайняли почесні другі місця. „Срібло» виборола і наймолодша учасниця  турійської збірної каратистів Улянка Каліщук. А в активі Романа Гецка, Дмитра Шемейка, Юрія Шабанського, Олександра Костюка – бронза.

Реклама Google

За достойну боротьбу, вміння, наполегливість деяких турійських каратистів відзначили приємними нагородами «За волю до перемоги».


Тато Дмитра та Віталія Шемейків пишається виступом синів.
 

Особливим цей чемпіонат став і для тренера Максима Чамбули: він вперше офіційно побував у ролі судді.

Хоча нагороди дісталися не всім, все ж бійцівський дух у турійських каратистів завжди на висоті. Це – заслуга тренерів. Мабуть, тому відділення кіокушинкай карате у Турійську користується особливою популярністю.

 

Понад 40 діток не лише селища, а й сіл громади, зокрема Дольська, Кульчина, Солович, Обениж, відточують майстерність східних єдиноборств. І що цікаво – на заняття ходять навіть цілими сім’ями. Відколи у Турійську з’явилося відділення карате, його вихованці побували на багатьох чемпіонатах, а також приймали гостей зі всієї України у стінах Турійської дитячо-юнацької спортивної школи.

Ірина Ковальчук.


Іванна Слюсарчук здобула перемогу.

Наймолодша учасниця Уляна Каліщук виборола друге місце.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel