Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку за кермом спіймали водія, якого позбавили такого права за п’яну їзду

Не мав права керувати!

Фото ілюстративне.

У Луцьку за кермом спіймали водія, якого позбавили такого права за п’яну їзду

Луцькі патрульні виявили керманича, який рухався на авто з порушенням ПДР, та позбавлений права керування транспортним засобом

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, на вулиці Івана Огієнка у Луцьку патрульні виявили транспортний засіб Peugeot 5008, керманич якого рухався з неосвітленим державним номерним знаком у темну пору доби, чим порушував ПДР.

Патрульні зупинили автомобіль. Під час перевірки документів, поліцейські встановили, що 31-річний чоловік, який керував транспортним засобом, позбавлений права керування за рішенням Луцького міськрайонного суду за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Під час перевірки документів, поліцейські встановили, що 31-річний чоловік, який керував транспортним засобом, позбавлений права керування за рішенням Луцького міськрайонного суду за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Вартові порядку винесли постанову про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортним засобом) КУпАП.

 

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 20 400 гривень.

Читати також: На Волині 45-річну жінку збило авто: постраждала прийшла в лікарню (Фото)

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel