Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В Єгипті загадково помер студент Волинської православної богословської академії

Співчуття родині, друзям та близьким!

Фото з фейсбук-сторінки: Волинська Православна Богословська Академія.

В Єгипті загадково помер студент Волинської православної богословської академії

Батько Антона, отець Анатолій Зінкевич, був настоятелем тернопільського Свято-Троїцького духовного центру імені Данила Галицького Української православної церкви

У Єгипті за загадкових обставин помер 21-річний Антон Зінкевич, син відомого тернопільського священника Анатолія Зінкевича та племінник митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

Трагедія сталася 17 березня. Про це повідомляє місцеве видання «Номер один».

Антон був студентом 2-го курсу Волинської православної богословської академії УПЦ КП.

Юнак з друзями поїхав на відпочинок у Єгипет. Звечора ліг спати і не проснувся. Зранку друзі виявили Антона вже мертвим. Що сталося з молодим хлопцем, поки невідомо. Наразі вирішується питання про транспортування тіла Антона Зінкевича в Україну.

Читайте також: На Волині померла вчителька ліцею.

Реклама Google

Антон був студентом 2-го курсу Волинської православної богословської академії УПЦ КП.

«Вся повнота академії висловлює щире співчуття рідним і близьким з приводу смерті Антона та молиться за спокій його душі. Вічна пам’ять і Царство Небесне новоспочилому рабу Божому Антону», – висловлюють співчуття на сайті ВПБА.

Батько Антона, отець Анатолій Зінкевич, був настоятелем тернопільського Свято-Троїцького духовного центру імені Данила Галицького Української православної церкви. Старший брат митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Очолював ініціативну групу «Почаївській лаврі – статус національної духовної святині» та громадський рух «Українські святині – українському народу». Його серце перестало битися 13 лютого 2019 року.

Джерело: Волинська Православна Богословська Академія
Telegram Channel