Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Водіїв попередили про обмеження на волинській трасі

Проїзд обмежений.

Фото Укравтодора.

Водіїв попередили про обмеження на волинській трасі

Триває ремонт на ділянках автошляху М-19

Сезон ремонту доріг цьогоріч на Волині розпочали із міжнародного маршруту М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. На окремих ділянках від міста Ковель до села Переспа уже завершують роботи. На цій дорозі діють обмеження руху. 

Про інформують в пресслужбі Укравтодору. 

На ділянці від Ковеля до села Воля-Любитівська уже облаштовують узбіччя та відкоси. На відрізку від Ковеля до села Колодяжне – виконують фрезерування дорожнього покриття. На дорозі між селами Свидники та Переспа – встановлюють поперечні дренажі для водовідведення.  У місцях зупинок громадського транспорту облаштовують бордюри та пішохідні доріжки.

Про зміну режиму руху транспорту на ділянках ремонтних робіт водіїв попереджають інформаційні знаки.

Нижній шар асфальту на зазначеному об’єкті влаштували наприкінці 2020 року. При сприятливій погоді почнуть влаштовувати верхній шар. Працює підрядна організація ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Реклама Google

Про зміну режиму руху транспорту на ділянках ремонтних робіт водіїв попереджають інформаційні знаки.

Міжнародний маршрут Доманове (на м.Брест) Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) з’єднує Волинську, Рівненську, Тернопільську та Чернівецьку області. У 2020 році у рамках програми Президента Велике будівництво було відновлено більшу частину шляху – понад 230 км.

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: УкрАвтодор
Telegram Channel