Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Хотів помститися колишній: стало відомо, хто загинув у Боярці

34-річний чоловік хотів підірвати колишню кохану, а підірвався сам.

Фото ЛБ.

Хотів помститися колишній: стало відомо, хто загинув у Боярці

Після низки експертиз, перегляду відео з камер спостереження і опитування свідків, поліція з'ясувала, за яких обставин у Боярці стався потужний вибух

Ще до світанку до Боярки на таксі приїхав 34-річний чоловік, який до столиці переїхав з Криму одразу після анексії, пише «Газета по-українськи» з посиланням на tsn.ua. З собою він привіз червону каністру, в якій була вибухівка. Він мав намір вбити свою колишню кохану, якій кілька місяців тому купив машину за 40 тис$ тис. і на бізнес дав ще 30 тис.

«Відбувся вибух до 5 кілограм тротилу, нам вдалося зібрати, як сказав експерт, фрагнменти людського тіла. Вибух був настільки потужний, що фрагментів дуже мало».

Коли пара розійшлась, чоловік вимагав повернути гроші. А не отримавши їх - самотужки змішав інгредієнти для вибухівки та поїхав до колишньої. До місця майбутнього злочину він не дійшов зо десять метрів. Чому каністра рвонула в руках, слідчі ще з'ясовують, але вже в поліції можуть сказати, що сила вибуху була такою самою, як розрив міни 120 калібру.

Реклама Google

«Відбувся вибух до 5 кілограм тротилу, нам вдалося зібрати, як сказав експерт, фрагнменти людського тіла. Вибух був настільки потужний, що фрагментів дуже мало», - зазначив начальник головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Читайте також Гроші взяла, гаманець залишила: у Горохові злодійка пробралась в хату​.

Вибух у Боярці стався на вул. Королюка вночі 16 березня. На місці утворилася велика вирва, пошкоджені автомобілі поряд із місцем вибуху. Найбільше постраждала хата 90-річної Марії Терліцької. Вибухнуло прямо біля її паркану. Вибуховою хвилею вибило шибки, зірвало дах, розтрощило частину стіни. Шматки тіла загиблої людини розкидало щонайменше на 300 м.

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel