Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чоловік вбив таксиста, щоб помститися за смерть батька (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Чоловік вбив таксиста, щоб помститися за смерть батька (Фото)

На Львівщині затримали іноземця, який вбив 62-річного жителя Дрогобич та залишив труп загиблого в його ж автомобілі

Працівниками управління карного розшуку спільно з оперативниками Дрогобицького РВП ГУНП у Львівській області за допомогою можливостей інших оперативних служб проведено комплекс заходів та встановлено, що зловмисник декілька днів слідкував за майбутньою жертвою.

Про це повідомляють nnovosti.info з посиланням на Департамент карного рошуку.

60-річний раніше судимий громадянин іншої держави, який спеціально приїхав до Дрогобич заради помсти.

Крок за кроком, розплутуючи «клубок» подій було зрозуміло, що злочин продумано до дрібних деталей, а мотиви вчинення – дуже особисті.

Вбивця, знаючи розпорядок дня потерпілого таксиста, винайняв його для поїздки на кладовище, де цинічно і холоднокровно позбавив життя. Після вчиненого – пішов до могил своїх родичів.

Читайте також: Резонансне вбивство на Рівненщині: жінку, яка застрелила чоловіка і хотіла вбити дочку, визнали неосудною.

За результатами проведення оперативних заходів встановлено особу вбивці — 60-річний раніше судимий громадянин іншої держави, який спеціально приїхав до м. Дрогобич заради помсти. Чоловіка затримано посеред ночі під час спроби втекти.

Затриманий у вчиненні злочину зізнається та звинувачує вбитого ним чоловіка у давній смерті свого брата. Реальні мотиви встановлять слідчі під час досудового слідства.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Telegram Channel