Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Нардеп вимагає у Авакова підрозділу патрульної поліції у Нововолинську  (Відео)

Актуальна проблема для міста шахтарів озвучена з трибуни парламенту.

Фото - ілюстративне.

Фото з телеграм-каналу: Патрульна поліція Волинської області.

Нардеп вимагає у Авакова підрозділу патрульної поліції у Нововолинську (Відео)

Упродовж трьох років народний депутат Ігор Гузь із численними зверненнями апелює до керівника МВС Арсена Авакова з проханням розглянути можливість розмістити у Нововолинську підрозділ патрульної поліції. І причин цьому є кілька

«Нововолинськ – шахтарське місто у Західній Україні, що займає чи не найперше місце з поширення наркоманії, СНІДу, побутової злочинності. Розумію, є концепція розвитку мережі патрульної поліції. На Волині такі підрозділи функціонують в Луцьку та Ковелі. Але вона вкрай потрібна і в Нововолинську.

Новообрана міська рада й Нововолинський міський голова Борис Карпус максимально сприятимуть у виділенні приміщення, додаткового фінансування з міського бюджету на нагальні видатки патрульних.

Новообрана міська рада й Нововолинський міський голова Борис Карпус максимально сприятимуть у виділенні приміщення, додаткового фінансування з міського бюджету на нагальні видатки патрульних», - виступаючи з трибуни Верховної Ради зауважив нардеп Ігор Гузь.

Читайте такожУ «Ягодині» затримали вантажівку з деревиною, яка прямувала до Польщі

Парламентар звернувся до керівника МВС із проханням, щоб уже найближчим часом скерували робочу комісію, яка б вивчила питання, і щоб у Нововолинську, навіть як виняток, нарешті з'явився підрозділ патрульної поліції.

Telegram Channel