Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Якісна продукція онлайн – тільки в «АТБ-Маркет»

Купувати онлайн улюблені продукти з «АТБ-Маркет» зручно та безпечно.

Фото zakaz.atbmarket.com.

Якісна продукція онлайн – тільки в «АТБ-Маркет»

За 2020 рік ми вже призвичаїлися до нових умов ведення домашнього господарства і зрозуміли, що для власної безпеки зручніше користуватися різноманітними онлайн-сервісами

Велика кількість українців переконалася, що роздрібні товари легко купувати, не виходячи з дому. Звичну продукцію можна замовити через інтернет і при цьому заощадити кошти. Саме з такою пропозицією вийшов на споживчий ринок «АТБ-Маркет». Це стало особливо актуально в умовах карантину.

Неодмінна якість – фірмова характеристика продукції АТБ

У цій торговельній мережі суворо слідкують за дотриманням термінів і умов транспортування та зберігання товарів. Уже кілька років поспіль магазини проходять добровільну сертифікацію на дотримання вимог міжнародного стандарту ISO 22000:2005, що свідчить про високу якість послуг і загальної організації бізнесу. Не менш ретельно контролюють збереження якості продукції і спеціалісти власного відділу контролю АТБ, які періодично проводять планові та позапланові внутрішні перевірки.

Сьогодні в онлайн-каталозі «АТБ-Маркет» представлено понад 3,5 тис. найменувань, а близько тисячі з них – це продукція власних торгових марок.

Значну увагу приділяють продуктам, які швидко псуються. У магазинах створено всі умови, щоб споживач отримав високоякісний товар. Приміром, рибу холодильної обробки транспортують до місця продажу спеціалізованим транспортом та зберігають у холодильних камерах при температурі від -2 до +2 °С. Для мороженої рибної продукції підтримують температуру нижче -18 °С. Замовляючи охолоджену рибу на https://zakaz.atbmarket.com/catalog/1016/213, споживач може бути впевнений, що йому доставлять високоякісний продукт.

 

 Чому купувати в АТБ – це рішення прогресивної людини

Сьогодні в онлайн-каталозі «АТБ-Маркет» представлено понад 3,5 тис. найменувань, а близько тисячі з них – це продукція власних торгових марок. Саме так компанія реалізує свою політику – представити такі вироби, що є якісними і недорогими. Справді, середня вартість харчових і нехарчових товарів у цій торговельній мережі менша на 10–15%, ніж у середньому на ринку.

Покупці звикли бачити на віртуальній полиці вироби таких ТМ:

  • De Luxe Foods & Goods Selected;
  • TODAY (це оновлена ТМ «Спецзамовлення «АТБ»);
  • «Своя лінія»;
  • «Розумний вибір».

Таким чином, майже 4 млн наших громадян (а саме стільки щоденно роблять покупки в «АТБ») довіряють цій торговельній мережі.

Покупці переконуються в тому, що ця мережа насправді гарантує європейський рівень обслуговування. Впроваджені системи попереднього замовлення «Обирай та забирай» або сервіс доставки за вказаною адресою свідчать про це. Ці пропозиції значно економлять час споживача, причому вартість товарів залишається незмінною.

Купувати онлайн улюблені продукти з «АТБ-Маркет» – це справді економно, зручно і безпечно.

Telegram Channel