Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нововолинці знову їздили до Львова по досвід

Фото сайту Нововолинської міської ради

Нововолинці знову їздили до Львова по досвід

Працівники виконавчого комітету Нововолинської міської ради вже не вперше їздили в місто Лева переймати управлінські навики

На цей раз – досвід роботи з молоддю, створення ефективного ЦНАПу та медіаблоку.

 Про це повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

 Нововолинські цнапівці ознайомилися зі структурою Львівського ЦНАПу: головного офісу та  його 14 територіальних підрозділів. Вивчали, як використовують програми для роботи і як працюють з відвідувачами в умовах пандемії

 Заступниця Нововолинського міського голови Вікторія Скриннік і працівники закладів культури міста працювали в управління культури Львівської міської ради. Гостям із шахтарського міста провели екскурсію закладами культури, які є комунальними установами міськради. Побували в Музеї Міста, Львівському муніципальному мистецькому Центрі, молодіжному центрі «МолоДвіж Центр.Львів», музеї «Територія терору» і Сенсотеці.

  Пресслужба Львівського міського голови Андрія Садового розповіла про специфіку  своєї роботи. Спілкування зі ЗМІ, ведення офіційних сторінок мера та міської ради, технічні засоби та програми, на які роблять ставку, - головні теми обговорення. Побачили, як відбувається брифінг мера Львова зі ЗМІ.

Реклама Google

 Нововолинські цнапівці ознайомилися зі структурою Львівського ЦНАПу: головного офісу та  його 14 територіальних підрозділів. Вивчали, як використовують програми для роботи і як працюють з відвідувачами в умовах пандемії. Колеги-львів’яни поділилися досвідом щодо надання послуг із реєстрації транспортних засобів, видачі посвідчень водіїв тощо.

Роксолана Вишневич

Читайте також: Аж 325 послуг надає Луцький ЦНАП

Telegram Channel