Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Пенсіонерка з Луцька звернулася до Зеленського (Відео)

А як же обіцянки?

Фото – ГІТ.

Пенсіонерка з Луцька звернулася до Зеленського (Відео)

Пенсіонери нині не сміються...

Пенсіонерка з Луцька Віра Федорівна звернулася до президента України Володимира Зеленського із проханням переглянути законодавство, яке регулює субсидії на опалення (теплопостачання). Адже пенсіонери, попри пільгу, змушені все одно сплачувати за спожите тепло тисячі гривень за місяць.

Своє обурення лучанка висловила в ефірі ГІТу.

«Пане президенте, як ви йшли на посаду Президента, ви так гарно говорили. Ви казали: «Я дам таке життя, що пенсіонери всі будуть сміятися, ходити з усмішками». А як пенсіонери ходять? Як я можу ходити, коли у мене нуль залишається з пенсії, бо уся субсидія і пенсія йде на квартплату. В якій це країні є? Додали пенсію… Скажіть, пане президенте, якби вам додали таку пенсію, ви би прожили? А ми живемо!

Ви казали: «Я дам таке життя, що пенсіонери всі будуть сміятися, ходити з усмішками». А як пенсіонери ходять?

 – Нам потрібно і на лікування, у нас теж є якісь потреби: і жіночі, і чоловічі. А ми ж не маємо за що купувати, бо все йде на комуналку. Ціни на продукти щоразу зростають. В якій це країні є? Лише у нашій… В якій країні так ще знущаються з людей? І ще хочу до вас звернутися, пане президенте. Я знаю, що вас теж родила мати і вона така ж сама, як і ми, старша жінка. Якби вона опинилася в такій ситуації, що б ви сказали? Ваші працівники, ваша адміністрація, ваші депутати такі закони вносять, що ви їх підписуєте. У нас склалася така думка, що ви їх не читаєте», – звернулася Віра Федорівна.

Читати також: Дубінський заявив, що Офіс Зеленського причетний до публікації «плівок Деркача»

(Віра Федорівна говорить на відео з 7:21 хв.):

Читати також: Платіжки за минулий місяць будуть більшими, аніж планувалося: у Міненергетики пояснили чому

Джерело: Громадське Інтерактивне Телебачення
Telegram Channel