Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У Луцьку виявляти іноземців-порушників  доручили нацгвардійцям

У прикордонній Волині частенько знаходять «заблукавших» на шляху до кордону з ЄС іноземців.

Фото з фейсбук-сторінки: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

У Луцьку виявляти іноземців-порушників доручили нацгвардійцям

Військовослужбовці військової частини 1141 Національної гвардії України постійно залучаються до охорони громадського порядку в обласному центрі Волині

Нацгвардійці та міграційники домовилися про співпрацю при виявленні іноземців-порушників у Луцьку

Військовослужбовці військової частини 1141 Національної гвардії України постійно залучаються до охорони громадського порядку у Луцьку. Оскільки обласний центр Волині - прикордонне місто, тут часто можна зустріти «заблукавших» на шляху до кордону з ЄС іноземців, котрі порушують громадський порядок. На що, в першу чергу, слід звертати увагу при виявленні іноземців-порушників нацгвардійцям розповіли працівники Міграційної служби у Волинській області.

Міграційники наочно показали гвардійцям як виглядають документи, котрі їм зобов’язаний пред’явити іноземець при затриманні, та як виявити підробку.

Зокрема, міграційники наочно показали гвардійцям як виглядають документи, котрі їм зобов’язаний пред’явити іноземець при затриманні, та як виявити підробку. Також працівники міграційної служби області роз’яснили порядок здійснення міграційного контролю в Україні, навели приклади з практичної діяльності попередження та виявлення окремих правопорушень іноземцями.

Читайте такожДерева у центрі Луцька тепер як у австрійському Відні чи німецькому Ліппе (Фото)

Учасники заходу обговорили питання щодо обміну інформацією у разі виявлення порушень іноземцями чинного міграційного законодавства та налагодили механізм подальшої співпраці.

 

 

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel