Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Волинські поліцейські розкрили крадіжку автомобіля (Фото, Відео)

Авто викрав львів’янин.

Фото поліції Волині.

Волинські поліцейські розкрили крадіжку автомобіля (Фото, Відео)

Оперативно, чітко, злагоджено: поліцейські викрили львів’янина у незаконному заволодінні автомобілем на Волині

Нині вирішується питання щодо оголошення зловмисникові підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили, повідомили в пресслужбі поліції Волині. 

У дію оперативно був введений план «Перехоплення». 

Пригода трапилася учора ввечері, близько 23 години, по вулиці Володимирській в обласному центрі. До патрульних поліцейських звернувся 32-річний житель Луцького району та розповів, що невідомий громадянин, під приводом купівлі, заволодів його автомобілем Opel Vectra. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для встановлення всіх обставин події.

Реклама Google

У дію оперативно був введений план «Перехоплення». Співробітники відділу кримінального аналізу разом з оперативниками кримінальної поліції встановили, що викрадений  транспортний засіб рухається у бік міста Горохів. Його зафіксували камери відеоспостереження. Приблизно за 30 хвилин легковика затримав наряд співробітників групи реагування патрульної поліції при в’їзді у місто.

Читати також: У Дніпрі кіт розтрощив автівку.

 

 

 

 

 

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel