Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 Мати привела 6-річну доньку зі школи додому й пішла на роботу: через кілька хвилин дівчинка загинула

Слідчі дії тривають.

Фото Pixabay.

Мати привела 6-річну доньку зі школи додому й пішла на роботу: через кілька хвилин дівчинка загинула

Деякі сусіди звинувачують у смерті дитини вітчима

В Запоріжжі з дев'ятого поверху випала шестирічна дівчинка, вона загинула на місці. Сусіди в трагедії звинувачують вітчима, нібито він налякав дитину. А в поліції поки більше схиляються до нещасного випадку.

Про це повідомляють новини «Сьогодні».

Зараз на місці, де було тіло, лежать квіти, іграшка і лампадка. Машу, так звали дівчинку, мама привела зі школи і пішла на роботу. Вже через кілька хвилин дитина лежала мертвою на землі біля будинку.

Реклама Google

Сусіди розповіли, що дівчинка випала з балкона. Однак що сталося – ніхто точно не знає. Деякі звинувачують у трагедії вітчима Марії: нібито він прийшов додому напідпитку – і налякав її. Як чоловік стукав у двері, чула сусідка Валентина.

«Він просто тут у дворі вже всім набрид: дайте докурити, дайте похмелитися. І це регулярно кожен день», – сказала Валентина.

Також сусіди розповіли, що у квартири, з балкона якої випала дівчинка, погана слава. Це вже четверта людина випадає звідти і гине.

Читайте також: 12-річна дівчинка опинилася в лікарні через алкогольну інтоксикацію.

Дівчинка була в куртці, можливо – грала на балконі і не втрималася – розповідає іншу версію ще одна сусідка Любов.

Маша з мамою і вітчимом оселилися в дев'ятиповерхівці півроку тому, орендували квартиру. Дорослі з сусідами майже не спілкувалися, а ось дочка була досить товариською.

Також сусіди розповіли, що у квартири, з балкона якої випала дівчинка, погана слава. Це вже четверта людина випадає звідти і гине. Вперше таке сталося ще 40 років тому – загинув тодішній господар домівки.

У поліції від офіційних коментарів відмовилися. Поки почали кримінальне провадження за умисне вбивство. Відомо, що відразу після трагедії затримали вітчима дівчинки, але за кілька годин відпустили.

«Сьогодні» спробували знайти цю людину і мати Маші. Але ні на роботі, ні вдома не застали.

Telegram Channel