Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
19-річний киянин розповів, навіщо вбив батька свого друга (Відео 18+)

Убивця сказав, що пізніше планували вбити матір друга, але «більш гуманним методом».

Фото realist.online.

19-річний киянин розповів, навіщо вбив батька свого друга (Відео 18+)

Підозрюваний зізнався, що вбив батька друга через гроші, і щоб відчути емоції під час убивства

Про це затриманий розповів під час слідчих дій поліції, пише Обозреватель.

І мені було цікаво, що я відчую і як це сприйму. Тобто, чи зможу я це зробити.

«Убив батька друга передусім через інтерес і на додачу до цього через вигоду у вигляді грошей. І мені було цікаво, що я відчую і як це сприйму. Тобто, чи зможу я це зробити. Чи буде у мене якийсь психологічний бар'єр. Що я буду відчувати після, а що я відчую під час (убивства. – Ред.)», – говорив підозрюваний.

Він додав, що під час убивства нічого не відчув. Також додав, що пізніше планували вбити матір друга, але «більш гуманним методом».

Нагадаємо, що в селі Гнідин Бориспільського району жорстоко вбили 47-річного місцевого жителя в його власному будинку (підозрюваний наніс 25 ножових ударів). Убивство чоловіка замовив його власний 19-річний син.

Читайте також На Рівненщині 17-річний хлопець зарубав листоношу заради грошей​.

У поліції встановили, що син загиблого попередньо обговорив із підозрюваним деталі вбивства батька. Він повідомив товаришеві план будинку, а також розміщення всіх членів сім'ї.

Після смерті батька молодий чоловік хотів отримати його спадок. Частину отриманих грошей він планував заплатити товаришу за скоєне вбивство, а решту витратити на власні потреби.

 

Telegram Channel