Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Убили викладача відомого університету: його тіло знайшли в лісосмузі (Фото)

Слідчі дії тривають.

Фото Pixabay.

Убили викладача відомого університету: його тіло знайшли в лісосмузі (Фото)

Тіло педагога Запорізького національного університету знайшли закопаним поблизу села Володимирське, що в околиці Запоріжжя (Широківська ОТГ)

Чоловіка вбили кілька місяців тому, а тіло закопали. Через сильну забрудненість поліція одразу не визначила, що могло стати причиною смерті Луайя Муца. Тіло знайшли правоохоронці, сьогодні 20 березня в лісосмузі, у ході слідчо-пошукових робіт.  Труп виявили у спідній білизні.

Про це журналістам «Регіонньюз« повідомили власні джерела у правоохоронних органах.

Зникнення чоловіка було покрите таємницями та здогадками, а його пошуки викликалибагато запитань на які ніхто не відповідав.

Нагадаємо, Луай Файсал Муц  – доктор наук, професор Інженерного навчально-наукового інституту (в минулому Запорізька державна інженерна академія) Запорізького національного університету. У ВНЗ викладаєв дисципліни Менеджмент і адміністрування у публічній сфері, Техніка адміністративної діяльності. Він один з небагатьох у Запоріжжі знає арабську мову та допомагав поліції як перекладач, коли справи стосувалися носіїв  арабської мови.

Зокрема він виступав перекладачем у справі резонансної ДТП на Прибережній магістралі, в якій загинули марокканські студенти. Дехто з оточення чоловіка припускає, що його зникнення може бути пов’язаним з цією справою, бо коли нема перекладача, то справу можна затягнути. Втім, припущення до справи підшити не можна…

Зникнення чоловіка було покрите таємницями та здогадками, а його пошуки викликалибагато запитань на які ніхто не відповідав. Зокрема, в оточенні чоловіка казали, що поліція не проявляє активності в його пошуку, а волонтерам, які хотіли допомогти не надали необхідної орієнтації.

З власних джерел Регіонньюз вдалося з’ясувати, що поліції відомо де зник зв’язок з телефоном Луая Муца, зокрема це трапилося в районі цирку, у напрямку до Заводського району Запоріжжя. Є інформація, що після дзвінка чоловік покинув робоче місце, по нього повинен був приїхати автомобіль. Після того, як чоловік сів в авто, на зв’язок він більше не виходив.

Дружина Луайя Муца до останнього вірила, що чоловіка знайдуть живим.

 

 

 
 

 

Telegram Channel