Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Названо шість найдорожчих страв світу

Яскраво-помаранчева м’якоть дині з Японії має напрочуд солодкий медовий смак і відчутні аромати дині, кавуна та ананасу.

Фото agronews.ua.

Названо шість найдорожчих страв світу

Журнал Enjoy your life представив підбірку найдорожчих кулінарних шедеврів світу, що вражають своєю витонченою ексклюзивністю та шокуючою подачею

У Мексиці, у місті Кабо-Сан-Лукас, ви можете поласувати тако за 25 тис дол США. Його начинка складається з яловичини кобе, омара, ікри білуги, трюфельного брі. А секрет вартості в тому, що кукурудзяний коржик при випіканні посипається їстівним сусальним золотом, пише agronews.ua.

В італійському місті Агрополі пропонується піца з доставкою додому за 12 тис дол США. Родзинкою є те, що до вас приїздить шеф-кухар Ренато Віола зі своєю командою кухарів. На тісто з органічного борошна з додаванням рожевої австралійської солі викладають 4 види найдорожчої рибної ікри, ексклюзивно вирощені омари, лангусти та креветки, а також сир буфало з молока чорних буйволиць. Діаметр цієї дорогоцінної піци всього 20 см.

На тісто з органічного борошна з додаванням рожевої австралійської солі викладають 4 види найдорожчої рибної ікри, ексклюзивно вирощені омари, лангусти та креветки, а також сир буфало з молока чорних буйволиць.

Також в Італії продається найдорожчий продукт в світі – білі трюфелі. Ціна за кілограм 230 тис дол США, що обумовлена тим, наскільки рідкісними є ці гриби, як важко їх збирати та їхнім коротким терміном зберігання.

В Японії у вулканічній золі вирощують ласий фрукт за 26 тис дол США – диню. Яскраво-помаранчева м’якоть має напрочуд солодкий медовий смак і відчутні аромати дині, кавуна та ананасу.

У столиці Франції, Парижі, ласолюби з усього світу, не шкодуючи ніяких коштів, стоять у черзі в кондитерську П’єра Ерме, бажаючи спробувати макаруни, фунт яких коштує 7 500 дол США. Окрім традиційних, тут можна придбати макаруни з унікальними смаками: шампанського, пелюсток троянд, бальзамічного оцту.

Завітавши у Дубай (ОАЕ), ви маєте можливість скуштувати тістечко за 29 тис дол США. у корзинці з чистого золота подається дещо унікальне: шоколадне тістечко з добірною полуницею та вершковим мусом. Зверху воно полите сиропом із їстівного золота та прикрашене фігурними пелюстками знов-таки із золота.

Telegram Channel