Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Під Луцьком на дорозі автівка влетіла в яму: дорожники заявили, що це фейк

На цій дорозі нема ями!

Фото дорожників Волині.

Під Луцьком на дорозі автівка влетіла в яму: дорожники заявили, що це фейк

Автомобіль злетів в кювет, а не провалився в яму

Біля Луцька у селі Підгайці автомобіль Lada Priora посеред дороги провалився в яму. ДТП сталася 19 березня. Наступного дня фото і відео поширили ЗМІ. 

У Службі автомобільних доріг області спростували інформацію, зауваживши, що така інформація не відповідає дійсності. Дорожники пояснили: на цій ділянці дороги – нема ями. Мовляв кювет, куди потрапило авто, – це не яма, і не посеред дороги, а водостічна канава вздовж шляху.

Нагадаємо, 19 березня, на автошляху державного значення М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) у селі Підгайці неподалік повороту на м.Дубно трапилась дорожньо-транспортна пригода – автомобіль Lada Priora злетів з проїзної частини в кювет поряд з водопопускною залізобетонною трубою. 

Кювет – це не яма, і не посеред дороги, а водостічна канава вздовж шляху.

У САД зазначили, що на ділянці дороги, де сталась ДТП, восени минулого року зроблено поточний середній ремонт. Йдеться про відтинок автошляху Струмівка–Підгайці, протяжністю 2,5 км.

«Тут були проведені роботи з влаштування нового дорожнього одягу, що складається з трьох шарів завтовшки загалом 30 см, а також виконано комплекс заходів з організації та забезпечення безпеки руху. Тож ніяких ям на цій ділянці дороги немає, а на відрізку, де сталась ДТП, встановлені сигнальні стовпчики. Асфальт також не провалювався, як інформують окремі ЗМІ» – йдеться в заяві дорожників.

Реклама Google

Читати також: Дорожники взялися за ремонт дороги до Світязя: відрізок шляху розширять

 

Джерело: Служба автомобільних доріг області.
Telegram Channel