В Україні почали виробляти макарони з гороху - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 27.61 € 33.48
В Україні почали виробляти макарони з гороху

Ото дають!

Фото pixabay.com

В Україні почали виробляти макарони з гороху

Продукт містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони

Українська компанія налагодила виробництво «здорових» макаронів із бобових культур — нуту, гороху та сочевиці. Продукт містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони, і на 20% менше вуглеводів, а також готується всього за 5 хвилин. Про це інформує kurkul.com з посиланням на newfood.

Макарони з гороху та сочевиці позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців.

Зазначається, що макарони з гороху та сочевиці позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців.

В одній порції бобових макаронів у середньому міститься третина добової норми білка для дорослої людини.

«Для багатьох горох асоціюється з супом у дитячому садочку, квасоля не звична у приготуванні, а з сочевицею та нутом взагалі мало хто знайомий», — зазначають у компанії.

Завдяки технології виробництва бобові макарони у процесі приготування не злипаються і не розварюються. Також упаковка цих макаронів підлягає подальшій переробці. А ще компанія не використовує у пакуванні пластик.

Читайте також: «А кравець за млинець та й пішов у танець!».