В Україні почали виробляти макарони з гороху
Продукт містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони
Українська компанія налагодила виробництво «здорових» макаронів із бобових культур — нуту, гороху та сочевиці. Продукт містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони, і на 20% менше вуглеводів, а також готується всього за 5 хвилин. Про це інформує kurkul.com з посиланням на newfood.
Макарони з гороху та сочевиці позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців.
Зазначається, що макарони з гороху та сочевиці позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців.
В одній порції бобових макаронів у середньому міститься третина добової норми білка для дорослої людини.
«Для багатьох горох асоціюється з супом у дитячому садочку, квасоля не звична у приготуванні, а з сочевицею та нутом взагалі мало хто знайомий», — зазначають у компанії.
Завдяки технології виробництва бобові макарони у процесі приготування не злипаються і не розварюються. Також упаковка цих макаронів підлягає подальшій переробці. А ще компанія не використовує у пакуванні пластик.
Читайте також: «А кравець за млинець та й пішов у танець!».