Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Браконьєр зловив риби на 1 мільйон гривень

Фото зі сторінки ДПСУ у Facebook.

Браконьєр зловив риби на 1 мільйон гривень

Порушник спіймав 3 рибини білуги, 3 рибини камбали, 1 рибину осетра та 14 крабів, які занесені до Червоної книги України

У ході реалізації інформації оперативних співробітників Херсонського прикордонного загону, поблизу населеного пункту Красне прикордонники відділу «Скадовськ» спільно з представниками Херсонського рибоохоронного патруля виявили громадянина України, який незаконно здійснював вилов водних живих біоресурсів на маломірному плавзасобі. Про це повідомляє ДПСУ.

За допомогою месинової сітки браконьєр спіймав 3 рибини білуги, 3 рибини камбали, 1 рибину осетра та 14 крабів, які занесені до Червоної книги України. Загальна сума збитків державі складає понад 1 мільйон 118 тисяч гривень.

Загальна сума збитків державі складає понад 1 мільйон 118 тисяч гривень.

Ще двох браконьєрів на маломірному плавзасобі з уловом на 30 тисяч гривень виявили прикордонники відділу «Чонгар» на узбережжі Утлюцького лиману.

Зазначимо, з метою недопущення порушення режиму державного кордону, прикордонного режиму та протидії незаконному вилову живих водних з 20 березня 2021 року розпочались оперативно-профілактичні заходи «Узбережжя-2021». Заходи проводяться у взаємодії з Державною екологічною інспекцією України, Державним агентством рибного господарства України та Національною поліцією України.

Реклама Google

Telegram Channel