Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зачепив легковик і влетів під фуру: 20-річний водій розбився разом із друзями (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Зачепив легковик і влетів під фуру: 20-річний водій розбився разом із друзями (Відео)

Уночі 22 березня у Коростишеві на Житомирщині водій легкового Volkswagen на значній швидкості зачепив попутній Chevrolet і влетів під вантажівку, припарковану на узбіччі

Унаслідок ДТП загинули 3 людей, один з пасажирів з травмами у лікарні. Усі – місцеві жителі. Про це під час брифінгу розповів начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник, передає 1.zt.ua.

На Житомирщині водій легкового Volkswagen зачепив попутній Chevrolet   і влетів під вантажівку. Загинули 20-річний водій і двоє пасажирів: 21-річний чоловік і 16-річна дівчина. Ще один пасажир у лікарні.

У вцілілого пасажира в крові виявили 1,99 проміле алкоголю.

На Житомирщині водій легкового Volkswagen зачепив попутній Chevrolet   і влетів під вантажівку. Загинули 20-річний водій і двоє пасажирів: 21-річний чоловік і 16-річна дівчина. Ще один пасажир у лікарніНа Житомирщині водій легкового Volkswagen зачепив попутній Chevrolet   і влетів під вантажівку. Загинули 20-річний водій і двоє пасажирів: 21-річний чоловік і 16-річна дівчина. Ще один пасажир у лікарні.

Читайте також: «На тому ж місці, у той же час»: у Польщі потрапив в аварію український автобус.

Реклама Google

«Водій автомобіля Volkswagen Passat, 20-річний місцевий житель, рухаючись по вул. Київській на значній швидкості, намагався обігнати Chevrolet Aveo по правій смузі руху. Після бокового зіткнення із ним некерований Volkswagen винесло до відбійника, де легковик влетів під автопоїзд DAF із напівпричепом. Водій Volkswagen та двоє його пасажирів, 21-річний чоловік та 16-річна дівчина від отриманих травм загинули на місці пригоди. Третього 21-річного пасажира цієї ж автівки, з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні», - розповів Юрій Олійник.

Чи був водій легковика п'яний – встановлюють експерти. У вцілілого пасажира в крові виявили 1,99 проміле алкоголю.

«У травмованого чоловіка за результатами медичного обстеження зафіксовано стан алкогольного сп'яніння у 1,99 проміле. Визначення стану, в якому знаходились загиблі водій і пасажири Volkswagen триває. Інші учасники ДТП, водій і пасажир Chevrolet та керманич вантажівки, попередньо, не постраждали. Їх автомобілі отримали механічні пошкодження», - додав Олійник. .

Усі обставини та причини ДТП поліцейські встановлюють. Відкрите кримінальне провадження.

 

Telegram Channel