Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку зловили п’яного водія, який балакав за кермом

Під час перевірки документів виявилось, що водій позбавлений права керування транспортним засобом.

Фото зі сторінки Патрульної поліції Волинської області у Facebook.

У Луцьку зловили п’яного водія, який балакав за кермом

Патрульні виявили водія, який розмовляв телефоном і перебував з ознаками алкогольного сп’яніння

Учора під час патрулювання на вулиці Конякіна луцькі патрульні виявили автомобіль Mercedes-Benz Sprinter, під керуванням 46-річного водія, який порушив ПДР. А саме: здійснив зупинку ближче як на 10 м від пішохідного переходу та розмовляв телефоном. Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Чоловік спочатку не відреагував, а надалі здійснив рух заднім ходом, продовжуючи розмовляти телефоном, тримаючи телефон в руці.

На зауваження патрульних чоловік спочатку не відреагував, а надалі здійснив рух заднім ходом, продовжуючи розмовляти телефоном, тримаючи телефон в руці.

Під час перевірки документів виявилось, що водій позбавлений права керування транспортним засобом. Окрім того, у керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на стан сп’яніння він відмовився.

Реклама Google

У результаті на нього склали ряд адміністративних матеріалів за ч.2 ст.122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку), ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Telegram Channel